ΑΠΙΣΤΙΕΣ (RICORDATI DI ME)

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/2021 – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΡΙΟ 3, ΩΡΑ 8:15 Μ.Μ.

Στις προβολές θα τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου. Είσοδος με SafePass. Απαραίτητη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.

Συνεχίζουμε τις προβολές μας με την ιταλική ταινία του Γκαμπριέλε Μουτσίνο «Απιστίες»,. Πρόκειται για μια ανατομία της σύγχρονης ιταλικής κοινωνίας και γενικότερα των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών, που αποκαλύπτει το οικτρό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη βιτρίνα. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές δεσπόζει η παρουσία της λαμπερής Μόνικας Μπελούτσι.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια δυσλειτουργική μεσοαστική οικογένεια όπου η αποξένωση και η έλλειψη επαφής ανάμεσα στα μέλη της έχει κτυπήσει κόκκινο. Εκείνος, ένας σαραντάχρονος συγγραφέας είναι παντρεμένος με μια υστερική πρώην ηθοποιό, η οποία δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ την επιθυμία να γίνει μεγάλη σταρ και αποφασίζει να συνδεθεί ξανά με το παλιό της όνειρο. Η γνωριμία της όμως και ο έρωτάς της για έναν σκηνοθέτη θα είναι άλλο ένα φιάσκο. Την ίδια ώρα τα δύο παιδιά τους προσπαθούν να μείνουν ανέγγιχτα από τα ερείπια της συζυγικής ζωής των γονέων τους, κάνοντας όμως εξίσου λανθασμένες επιλογές, που τους φέρνουν σε συνεχή αδιέξοδα. Η επανεμφάνιση ενός παλιού φλογερού έρωτα του άνδρα, που προφανώς δεν έσβησε ποτέ, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και θα φέρει τους ήρωες στα πρόθυρα πλήρους κατάπτωσης.

Ηθοποιοί: Φαμπρίτσιο Μπεντιβόλιο, Λάουρα Μοράντα, Μόνικα Μπελούτσι κ.ά. Παραγωγή: 2003 Γλώσσα: Ιταλική με ελληνικούς υπότιτλους Διάρκεια: 118΄

Advertisement